TopFone....

iPhone Reparation

Hos TopFone kan vi udøve den bedste service og dermed give de bedste priser til dig – uanset om du ønsker at reparere, køb eller sælge.
TopFone laver hurtige reparationer på alle iPhones. Vi reparerer i op til 90% af alle tilfælde, din enhed på 30 minutter.
Ved udskiftning af skærm eller andre reparationer, har vi 3 forskellige slags kvalitet:

Apples originale kvalitet
Vores egen TopKvalitet, som er 70% ligesom Apples originale
Kopi kvalitet

Bedste iPhone reparation på markedet

Måske har du været så uheldig at tabe din iPhone på gulvet og dermed ridse eller endnu værre, helt ødelægge skærmen? Det kan også være, at din telefon er faldet i poolen, toilettet eller har været en tur i vaskemaskinen, hvilket har resulteret i beskadigede højttalere – tro os, det sker oftere, end du aner. Eller måske er du bare den uheldige type, der har en iPhone, som ikke længere holder strøm ret længe ad gangen. Uanset hvilke problemer din iPhone giver dig, kan en udskiftning være en dyr affære, og ofte er det slet ikke nødvendigt. Vores teknikere er eksperter på deres felt, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste Apple-reparation på markedet.

Hos os starter vi altid med en gratis diagnosticering af dit Apple-produkt og vejleder dig derefter i, hvad der bedst kan svare sig, samt hvad reparationen kommer til at koste. Diagnosticeringen er uforpligtende. Hos os har du blandt andet mulighed for at få skiftet skærmen, få et nyt batteri, udskifte din kameralinse og få dine højttalere repareret med mere – alt dette på alle typer iPhones. Vi anvender kun reservedele af højeste kvalitet og tilbyder derfor også vores kunder garanti på reparationer af Apple-produkter. Vi garanterer, at din iPhone bliver så god som ny. Hurtigt, nemt og til konkurrencedygtige priser.

Hurtig reparation af iPhone

Søger du akut en iPhone reparation, sidder vi klar til at håndtere din enhed, uanset om det er ældre eller nyere iPhone-modeller. Vi bestræber os på at have det mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme. Hos TopFone er du altid i trygge hænder.

Vi yder den bedste service ved at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har beskæftiget os med reparation af iPhones i lang tid, og vi har derfor stor erfaring inden for dette område. Vores teknikere er nogle af de dygtigste i landet, og vi kan derfor hjælpe dig med enhver reparationsydelse til en god pris. Hvis din iPhone skal repareres, er du kun ét klik væk. Hos TopFone stræber vi efter at gøre det lettest muligt for dig, og derfor giver vi dig mulighed for nemt og hurtigt at bestille den ønskede reparation på vores hjemmeside.

Behjælpelige med alle slags ydelser

Vi kan hjælpe dig uanset hvad dit ønske er. Om det er et skærmskift, batteriskift eller bare et spørgsmål er vi altid klar nede i TopFone’s butikker eller klar til at tage telefonen.

Skader på telefonen er svære at undgå, og hvis uheldet er ude, sidder vi klar til at håndtere din enhed.

Nogle af de mest almindelige reparationer vi udfører er: skærmskift af frontskærm og bagskærm, udskiftning af batteri, udskiftning af ladestik eller volumeknap og udskiftning af mikrochip.

Sådan bestiller du en reparation af din iPhone på vores hjemmeside:

I den generation vi lever i, at det blevet mere og mere normalt at bestille ting via internettet.
Os hos TopFone har derfor også taget internettet i brug og du kan nu, endnu lettere end før, bestille din reparation på vores hjemmeside.

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation er følgende:

• Tryk på “Bestil Reparation
• Indtast dine oplysninger
• Indtast modellen på den enhed der skal repareres
• Vælg hvilken reparation du ønsker
• Tryk derefter “Bestil Reparation” i den røde boks i venstre hjørne

Garanti

Når du vælger at få din smartphone repareret af os, følger der en lang række fordele. Den primære fordel der er ved at vælge os er, at vores priser er nogle af de skarpeste samt, at der er korte reparationstider og derfor kommer du hurtigt ind og ud med din enhed.

Der er garanti på samtlige iPhone reparationer, hvilket er din sikkerhed for, at reparationen bliver udført korrekt og ordentligt.
Hvis du er interessereret i at vide mere om vores garanti, kan du læse mere om det på vores hjemmeside under Vilkår og Betingelser.

  Bestil Reparation

  Fabrikant

  Apple

  Samsung

  Huawei

  OnePlus

  Xiaomi

  Motorola

  Microsoft

  Nokia

  Sony

  LG

  Google

  Other Models

  iPhone

  iPad

  Apple-Watch

  Galaxy-S

  Galaxy-Note

  Galaxy-A

  Galaxy Gamle-A

  Galaxy-X

  Reparation

  Vaerksted

  Dato

  Dit Navn

  Din Email

  Din Telefonnummer

  Din Adresse

  Postnummer

  By

  Fortæl os om dit problem

  Newsletter signup

   Bestil Reparation

   Fabrikant

   Apple

   Samsung

   Huawei

   OnePlus

   Xiaomi

   Motorola

   Microsoft

   Nokia

   Sony

   LG

   Google

   Other Models

   iPhone

   iPad

   Apple-Watch

   Galaxy-S

   Galaxy-Note

   Galaxy-A

   Galaxy Gamle-A

   Galaxy-X

   Reparation

   Vaerksted

   Dato

   Dit Navn

   Din Email

   Din Telefonnummer

   Din Adresse

   Postnummer

   By

   Fortæl os om dit problem

   Make an Appointment

   Fejl: Kontaktformular ikke fundet.