TopFone....

TopFone Amager

Bor du på Amager eller omegn, er du ikke langt fra at få lavet din ødelagte smartphone, iPad, tablet, computer mm. At få repareret din enhed hos TopFone er nemt og hurtigt. Vores teknikere i TopFone i Amager centret står klar til at tage godt hånd om din enhed og hjælpe dig med hvilken som helst form for reparation.

TopFone Amager er placeret på 1. sal mellem Deichmann og KingNails, med Amager Hjørnet foran.

Butikkens åbningstider:
mandag - 22-juli10:00 - 19:00
tirsdag - 23-juli10:00 - 19:00
onsdag - 24-juli10:00 - 19:00
torsdag - 25-juli10:00 - 19:00
fredag - 26-juli10:00 - 19:00
lørdag - 27-juli10:00 - 17:00
søndag - 28-juli10:00 - 17:00
onsdag 24 juli kl 11:52 vi lukket om 7 timer, 8 minutter

TopFone i Amager Centert

Har du nogensinde tabt din telefon, hvor skærmen gik i tusind stykker? Eller oplevet, at din enhed bare nægter at tænde? Så er du ikke alene. Det er også derfor, at vores primære fokus hos TopFone i Amager Centret er at give livet tilbage i dine enheder.

Så hvis du er på udkig efter at få fikset din telefon, så kig forbi vores elektronikbutik i Amager Centret, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi kan reparere alle slags telefoner

Hele vores team hos TopFone i Amager Centret er i stand til at håndtere næsten alle skader på din smartphone.

Vores erfarne teknikere er specialiseret i at reparere alle mærker og modeller af smartphones, uanset om det er en iPhone, Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei, Sony, OnePlus, Xiaomi eller en hvilken som helst anden type telefon. Vi er udstyret med det rette værktøj, der er nødvendige for at diagnosticere og løse en bred vifte af problemer.

Så selv hvis din skærm er revnet, batteriet er dødt, kameraet ikke fungerer, eller din telefon lider af en anden form for skade, er vi her for at hjælpe.

Gratis lånetelefone

I TopFone i Amager Centret ved vi, hvor uundværlig en smartphone er i dagens samfund. De fleste er på den ene eller anden måde afhængige af deres mobiltelefoner til en lang række daglige opgaver, såsom arbejde. Af samme årsag ønsker vi at gøre processen med at få repareret din smartphone så problemfri som muligt.

I tilfælde af, at din reparation kræver længere tid, end du kan undvære din telefon, stiller vi gerne en gratis lånetelefon til rådighed for dig. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at mangle en mobiltelefon i den tid, det tager at få din egen enhed fikset.

Så mens vores dygtige teknikere arbejder på at løse problemet med din telefon, vil du have adgang til en midlertidig telefon, som du kan bruge som du plejer.

Stort udvalg af mobilcover og andet tilbehør

Har du ikke brug for at få repareret din mobil, men leder du efter de mest trendy mobilcovers eller andet tilbehør til din telefon? Så kan du finde det hele lige her.

Dyk ned i vores store udvalg af cool tilbehør, covers og alt derimellem, perfekt sammensat til at matche din stil og dine behov.

Sælg din gamle enhed til os

Hvis du overvejer at sælge din gamle telefon, kan det ofte være en besværlig proces at finde en køber på egen hånd. Private salg indebærer ofte en vis usikkerhed, da du skal håndtere potentielle købere, forhandle priser, og der er ingen garanti for, at salget går igennem. Det kan tage tid og energi og ende med at være snyd.

Men hos TopFone i Amager Centret behøver du ikke bekymre dig om alt dette besvær, da vi tilbyder en nem og bekvem løsning. Du kan tage din gamle telefon med dig til vores butik, hvor vi vil vurdere dens værdi og give dig en god pris.

Det sparer dig både tid og besvær ved at finde en køber selv og sikrer, at du får en retfærdig pris for din telefon.

Reparation af Apple Watch, iPad, MacBook og iMac

Hos TopFone i Amager Centret er vi ikke kun eksperter i telefonreparationer, vi tilbyder også reparation af Apple-enheder som Apple Watch, iPad, MacBook og iMac.

Her kan vores erfarne teknikere også håndtere alt fra skærmskader til hardwareproblemer. Hvis du derfor har brug for hjælp til din telefon eller dine andre Apple-enheder, kan du regne med os for kvalitetsreparationer og pålidelig service.

Besøg os i dag for at få dine elektronikproblemer løst!

Reparation af alle salgs Computer

Er der sprunget en tast på din bærbare, eller har du en systemfejl, du bare ikke kan lure hvad er? Så har TopFone helt sikkert en løsning på dine problemer!

Vores team er ikke kun specialiseret i Apples computere, men er lige så dygtige til PC reparation i Amager Centret. Så hvis du har det mindste problem med din computer, står vores teknikere klar med åbne arme til at få din computer til at køre lige så godt, som da du fik den første gang.

Og hey, glem ikke at booke din reparationstid online – det sparer dig ikke kun for ventetid, men du får også 5% rabat på din reparation!

Vi tilbyder garanti på alle dine reparationer

Når du betror os din enhed, hvad end det er din telefon, din computer eller andet, kommer vores arbejde med et løfte: Vi giver dig en garanti på alle reparationer.

Det betyder, at hvis der nogensinde opstår et problem med den reparation, vi har udført, uanset om det er i næste uge eller om et par år, så ordner vi det – på vores regning.

Sådan finder du TopFone i Amter Centret

Kig forbi TopFone, næste gang du er i Amager Centret!

Hvis du har svært ved at finde vej til vores butik, giver vi dig her en lille hjælp: Når du er inde i centret, tager du blot rulletrappen op ved Føtex og går til venstre, hvor du hurtigt vil finde butikken. Vi ligger desuden lige ved siden af Deichmann og lige over for Vibholm Guld og Sølv.

TopFones Åbningstider

Er du nysgerrig efter, hvornår du kan kigge forbi i vores TopFone-butik i Amager Centret? Så kan du finde vores åbningstider øverst på denne side, og planlægge dit næste besøg derefter.
Raafat ttt

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, åbningstider eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig i butikken!

   Bestil Reparation

   Fabrikant

   Apple

   Samsung

   Huawei

   OnePlus

   Xiaomi

   Motorola

   Microsoft

   Nokia

   Sony

   LG

   Google

   Other Models

   iPhone

   iPad

   Apple-Watch

   Galaxy-S

   Galaxy-Note

   Galaxy-A

   Galaxy Gamle-A

   Galaxy-X

   Reparation

   Vaerksted

   Dato

   Dit Navn

   Din Email

   Din Telefonnummer

   Din Adresse

   Postnummer

   By

   Fortæl os om dit problem

   Newsletter signup

    Bestil Reparation

    Fabrikant

    Apple

    Samsung

    Huawei

    OnePlus

    Xiaomi

    Motorola

    Microsoft

    Nokia

    Sony

    LG

    Google

    Other Models

    iPhone

    iPad

    Apple-Watch

    Galaxy-S

    Galaxy-Note

    Galaxy-A

    Galaxy Gamle-A

    Galaxy-X

    Reparation

    Vaerksted

    Dato

    Dit Navn

    Din Email

    Din Telefonnummer

    Din Adresse

    Postnummer

    By

    Fortæl os om dit problem

    Make an Appointment

    Fejl: Kontaktformular ikke fundet.